Prodajne uspešnice

Na voljo
Filtrirni vložki filtrirne sisteme MESEC ASF, HVP

MESEC PL-PRO, 9"3/4 filtrirni vložek, 20mcr

M031HS1010
18,79 €
Specialni PL Pro gubani mehanski filtrirni vložek s površinsko filtracijo. Zaradi velike površine filtra omogoča filtracijo večje količine mehanskih delcev. Namenjen je za POE sisteme MESEC HVP-iSoft-K, HVP-eKo, Triplex ZK Pro, ZK-i Pro, kot pred filter v centralnem sistemu za filtriranje in čiščenje vode. Vzdrževanje: filtrirni vložek se lahko...
Na voljo
Filtrirni vložki in rezervni deli za MESEC AUV sisteme

FR-N, 9"3/4 filtrirni vložek MB MicroTech, 1 mcr

A4240250
16,54 €
Filtrirni vložek FR-N, Melt-Blown MicroTech, FDA certificiran. Stopnja filtracije: 1 mcr Uporaba: predfilter v sistemih AQUA KRISTAL(R)
Na voljo
Glavni čistilni filtri (AQUAKRISTAL®, AQUA PRIME)

Matrikx Pb1, čistilni filtrirni vložek za pitno vodo

M022PV4030
37,00 €
MATRIKX® Pb1® je učinkovit filtrirni vložek, namenjen za POU aplikacije – čistilne sisteme za pitno vodo, vodne bare, čiščenje vode v prehrambeni industriji… Učinkovito odstranjuje slab okus, vonj , klor, svinec in širok spekter organskih onesnaževalcev. Posebej priporočamo uporabo na področjih, kjer je v vodi prisoten svinec.
Na voljo
Filtriranje in UV dezinfekcija deževnice

MESEC HVP-90 UV, filtrirni in UV dezinfekcijski sistem

AUV-4001010
629,52 €
Hišna vodna postaja »MESEC HVP-90 UV« zagotavlja dobro prečiščeno in mikrobiološko varno pitno vodo. Namenjena je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in UV dezinfekcijo vode. Vir vode je lahko vodovodni sistem, kapnica ali lastno zajetje.
 2
Na voljo
AcquaSil 2/15

AcquaSil 2/15, sredstvo za mikromehčanje vode, 4x 250g vrečka

KPC97320
25,62 €
Tekoče sredstvo za mikromehčanje vode, za zaščito pred vodnim kamnom in korozijo. Sredstvo je namenjeno za uporabo z mehanskimi proporcionalnimi dozirnimi črpalkami MiniDue in je skladno s standardi za pitno vodo. V setu so štiri polnila (vrečke) po 250g. "AcquaSIL 2/15" preprečuje nabiranje vodnega kamna in deluje proti korozivno (preprečuje nastanek...
Na voljo
Filtri za prho (tuš)

Vložek filtra za prho FHSH-4

EC-1010020
14,64 €
Zamenljivi vložek za filter FHSH-4 Zakaj filter za prho? Vsakič, ko se tuširamo z vodo, ki je klorirana, onesnažena s kemikalijami in drugo umazanijo in polna trdnih mineralov, so naša koža, lasje in oči izpostavljeni njihovemu učinku. Uživajte v prednostih, ki jih ponuja CEA filter za prho!
Na voljo
Vodni filtri za toplotne črpalke voda-voda, MESEC ATČ

MESEC ATČ-34, vodni filter za toplotno črpalko voda-voda

ATC10034
434,34 €
MESEC ATČ vodni filtri so namensko izdelani za filtriranje vode pred toplotnimi črpalkami voda-voda in zagotavljajo optimalno učinkovitost in enostavno vzdrževanje. Zagotavljajo učinkovito zaščito sistema toplotne črpalke pred v vodi netopnimi delci, kot so pesek, mivka, mulj, rja itd. MESEC ATČ vodni filter je nujen del opreme za varno in nemoteno...
Na voljo
Vgradnja v žleb, filtri za deževnico

Filter za deževnico Rainus,siv, za vgradnjo v žleb

3P-2000700
107,36 €
Filter za deževnico Rainus je namenjen za vgradnjo v žleb. Učinkovito odstranjuje umazanijo iz deževnice in je enostaven za vgradnjo in vzdrževanje. Lahko namesti v žleb premera od 80 do 110 mm.
Na voljo
UV dezinfekcija vode, montaža na eni pipi (POU)

ABSOLUTE H2O UV-4, UV dezinfekcijski sistem VIQUA

VQ-UV-4/2
242,78 €
Naprava za POU UV dezinfekcijo vode ABSOLUTE H2O UV-4 Učinkovito uničenje mikroorganizmov vključno z E. coli, Cryptosporidium in Giardia. Okolju prijazna dezinfekcija brez kemikalij s sistemi ABSOLUTE H2O je varen, naraven proces, ki ne dodaja kemikalij in ne vpliva na vonj ali okus vaše vode.
Na voljo
MESEC HVP-UV, UV dezinfekcija in filtracija za celoten objekt

MESEC HVP-40 UV, filtrirni in UV dezinfekcijski sistem

AUV-4000250
299,00 €
Hišna vodna postaja »MESEC HVP-40 UV« zagotavlja dobro prečiščeno in mikrobiološko varno pitno vodo. Namenjena je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in UV dezinfekcijo vode. Vir vode je lahko vodovodni sistem, kapnica ali lastno zajetje. Dvostopenjski filtrirni sistem zagotavlja odlično čiščenje vode. V kombiniranem filtru...
Na voljo
Filtrirni vložki za MESEC Duplex, Triplex, HVP

Filtrirni vložki, set za Triplex MS-10 (Service Pack)

M035HS1070
73,26 €
Set filtrirnih vložkov za redno letno servisno vzdrževanje sistema MESEC Triplex MS Prvi vložek: MESEC mTec, globinski filtrirni vložek Specialni mTec mehanski filtrirni vložek globinsko filtracijo. Zaradi posebne tehnologije omogoča izredno učinkovito filtracijo mehanskih delcev.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

Izdelek je dodan na seznam želja