DWE ionske mehčalne naprave

DWE ionske mehčalne naprave
MESEC DWE ionske mehčalne naprave so v glavnem namenjene za mehčanje vode za hišno uporabo. Zahvaljujoč majhnim dimenzijam naprave jih enostavno lahko namestimo tudi v bolj tesnih prostorih, v garažah, kurilnicah ali drugih primernih prostorih v hiši. Naprave se v stanovanjskih objektih lahko namestijo celo v omarici v kopalnici ali kuhinji. Praktično povsod bomo našli dovolj prostora za namestitev MESEC DWE mehčalne naprave. Klasične mehčalne naprave so veliko večje. Za delovanje naprava ne potrebuje električnega napajanja.

 2
Na voljo
DWE ionske mehčalne naprave

Mesec DWE Simplex Escalda, ionska mehčalna naprava za vodo

ADW4000
1.799,50 €
Mehčalna naprava za vodo, posebej namenjena za hišno uporabo: avtomatična, količinsko vodena enojna ionska mehčalna naprava za vodo v kabinetni izvedbi. Sestavljena je iz ionskega filtra, posode za sol in krmilno regulacijskega ventila z armaturami in priključki.
 2
Na voljo
DWE ionske mehčalne naprave

Mesec DWE Duplex MORAVA, ionska mehčalna naprava

ADW6000
2.860,90 €
Mehčalna naprava za vodo, posebej namenjena za hišno uporabo: avtomatična, količinsko vodena dvojna ionska mehčalna naprava za vodo v kabinetni izvedbi. Sestavljena je iz ionskega filtra, posode za sol in krmilno regulacijskega ventila z armaturami in priključki.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

Izdelek je dodan na seznam želja