AQUA PRIME vodni filtri

AQUA PRIME vodni filtri
AQUA PRIME so izvir čiste, zdrave in osvežujoče vode iz domače pipe. Z namestitvijo čistilnega sistema AQUA PRIME si zagotovite čisto pitno vodo za pitje, pripravo otroških sokov, kuhanje, pranja sadja in zelenjave. Vodni filtri AQUA PRIME učinkovito odstranijo slab vonj in okus vode, zadržijo motnost, THM, pesticide, ciste Giardia in Cryptosporidium, azbest , klor in stranske produkte kloriranja, PCB, MTBE…


Poddodelki
 2
Na voljo
Podpultni vodni filtri AQUA PRIME

AQUA PRIME AP20, čistilnik za pitno vodo

M130AP20
117,14 €
AQUA PRIME »AP20« je kvaliteten čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. Priključitev na obstoječo pipo.
Na voljo
Zaščita pred bakterijami in virusi

AQUA PRIME AP420MF, čistilnik za pitno vodo

M130AP420
380,64 €
AQUA PRIME »AP420MF« je kvaliteten čistilni sistem, namenjen predvsem za pripravo mikrobiološko varne vode iz deževnice ali lastnega zajetja. Zagotavlja čisto, svežo, okusno in varno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa in pribor za hitro in enostavno montažo.
Na voljo
Zaščita pred bakterijami in virusi

AQUA PRIME AP520UV, čistilnik za pitno vodo

M130AP520
472,14 €
AQUA PRIME »AP520UV« je vrhunski čistilni sistem, namenjen predvsem za pripravo mikrobiološko varne vode iz deževnice ali lastnega zajetja. Zagotavlja čisto, svežo, okusno in varno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
AQUA PRIME vodni filtri

AQUA PRIME AP30, čistilnik za pitno vodo

M130AP30
179,34 €
AQUA PRIME »AP30« je kvaliteten čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa in pribor za hitro in enostavno montažo.
Izdelek je dodan na seznam želja