Filtri za reverzno osmozo RO - set

Filtri za reverzno osmozo RO - set
RO set vključuje filtrirne vložke za redni servis hišnih sistemov za čiščenje pitne vode z reverzno osmozo RO. Kompatibilen je z vsemi klasičnimi sistemi reverzne osmoze.

Na voljo
Filtrirni vložki za reverzno osmozo - reverzna osmoza AQUA RO

RO-4 set, filtrirni vložki za servis RO reverzne osmoze

M026RO7040
50,64 €
RO-4 set vključuje filtrirne vložke za redni servis hišnih sistemov za čiščenje pitne vode z reverzno osmozo RO. Kompatibilen je z vsemi klasičnimi sistemi reverzne osmoze. RO-4 set vključuje: Polipropilenski mehanski filtrirni vložek PP-1 Melt-Blown, FDA certificiran, zagotavlja učinkovito zaščito pred v vodi netopnimi delci kot so pesek, mivka, vodna...
Na voljo
Filtri za reverzno osmozo RO - set

RO-4+M set, filtrirni vložki za servis RO reverzne osmoze

M026RO7042
76,84 €
RO-4+M set vključuje filtrirne vložke za redni servis hišnih sistemov za čiščenje pitne vode z reverzno osmozo RO + mineralizator. Kompatibilen je z vsemi klasičnimi sistemi reverzne osmoze.
Na voljo
Filtri za reverzno osmozo RO

RO-5 set, filtrirni vložki + o-ringi, za servis RO reverzne osmoze

M026RO7050
88,90 €
RO-5 set vključuje filtrirne vložke za redni servis hišnih sistemov za čiščenje pitne vode z reverzno osmozo RO, za model RO-H Classic in RO-H Smart-Led Superior. Kompatibilen je z vsemi klasičnimi sistemi reverzne osmoze.
Na voljo
Filtrirni vložki za reverzno osmozo - reverzna osmoza AQUA RO

RO-5+M set, filtrirni vložki + o-ringi, za servis RO reverzne osmoze

M026RO7052
115,09 €
RO-5+M set vključuje filtrirne vložke za redni servis hišnih sistemov za čiščenje pitne vode z reverzno osmozo RO + mineralizator. Kompatibilen je z vsemi klasičnimi sistemi reverzne osmoze.
Izdelek je dodan na seznam želja