Podpultni vodni filtri AQUA PRIME

Podpultni vodni filtri AQUA PRIME
Podpultne filtre namestimo pod pult pomivalnega korita (ali v njegovo bližino). Podpultni filter vedno priključimo na dovod hladne vode, običajno s pomočjo T-kosa in ventila (že v kompletu s filtrom). Kvaliteta prečiščene vode je odvisna od vgrajenega čistilnega vložka. Načini priključitve za točenje vode na koritu: - z dodatno pipico na koritu. Iz vodnega filtra vodi cev do posebne pipice za pitno vodo, ki jo namestimo na pomivalno korito, poleg običajne pipe za nefiltrirano vodo. - Vgradnja pipe s trojnim iztokom Pipa s trojnim iztokom omogoča točenje hladne, vroče in filtrirane vode in je namenjena kot glavna kuhinjska pipa. - Priključitev na obstoječo kuhinjsko pipo. Vodni filter priključimo na obstoječo kuhinjsko pipo (filtrira se hladna voda). AQUA PRIME so izvir čiste, zdrave in osvežujoče vode iz domače pipe. Z namestitvijo čistilnega sistema AQUA PRIME si zagotovite čisto pitno vodo za pitje, pripravo otroških sokov, kuhanje, pranja sadja in zelenjave. Vodni filtri AQUA PRIME učinkovito odstranijo slab vonj in okus vode, zadržijo motnost, THM, pesticide, ciste Giardia in Cryptosporidium, azbest , klor in stranske produkte kloriranja, PCB, MTBE…

 2
Na voljo
Podpultni vodni filtri AQUA PRIME

AQUA PRIME AP20, čistilnik za pitno vodo

M130AP20
117,14 €
AQUA PRIME »AP20« je kvaliteten čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. Priključitev na obstoječo pipo.
Na voljo
Zaščita pred bakterijami in virusi

AQUA PRIME AP420MF, čistilnik za pitno vodo

M130AP420
380,64 €
AQUA PRIME »AP420MF« je kvaliteten čistilni sistem, namenjen predvsem za pripravo mikrobiološko varne vode iz deževnice ali lastnega zajetja. Zagotavlja čisto, svežo, okusno in varno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa in pribor za hitro in enostavno montažo.
Na voljo
Zaščita pred bakterijami in virusi

AQUA PRIME AP520UV, čistilnik za pitno vodo

M130AP520
472,14 €
AQUA PRIME »AP520UV« je vrhunski čistilni sistem, namenjen predvsem za pripravo mikrobiološko varne vode iz deževnice ali lastnega zajetja. Zagotavlja čisto, svežo, okusno in varno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
AQUA PRIME vodni filtri

AQUA PRIME AP30, čistilnik za pitno vodo

M130AP30
179,34 €
AQUA PRIME »AP30« je kvaliteten čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa in pribor za hitro in enostavno montažo.
Na voljo
Podpultni vodni filtri AQUA PRIME

AQUA PRIME AP200, čistilnik za pitno vodo

M130AP200
189,83 €
AQUA PRIME »AP200« je kvaliteten čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je pribor za hitro in enostavno montažo. Priključitev na obstoječo pipo.
Izdelek je dodan na seznam želja