Podpultni vodni filtri AQUA KRISTAL®

Podpultni vodni filtri AQUA KRISTAL®
Podpultne filtre namestimo pod pult pomivalnega korita (ali v njegovo bližino). Podpultni filter vedno priključimo na dovod hladne vode, običajno s pomočjo T-kosa in ventila (že v kompletu s filtrom). Kvaliteta prečiščene vode je odvisna od vgrajenega čistilnega vložka. Načini priključitve za točenje vode na koritu: - z dodatno pipico na koritu. Iz vodnega filtra vodi cev do posebne pipice za pitno vodo, ki jo namestimo na pomivalno korito, poleg običajne pipe za nefiltrirano vodo. - Vgradnja pipe s trojnim iztokom Pipa s trojnim iztokom omogoča točenje hladne, vroče in filtrirane vode in je namenjena kot glavna kuhinjska pipa. - Priključitev na obstoječo kuhinjsko pipo. Vodni filter priključimo na obstoječo kuhinjsko pipo (filtrira se hladna voda). AQUA KRISTAL® so izvir popolnoma čiste, zdrave in osvežujoče vode iz domače pipe. Z namestitvijo čistilnega sistema AQUA KRISTAL® odpravimo vse dvome o kakovosti vode, saj je voda primerna za vsa področja uporabe, od pitja, priprave otroških sokov do kuhanja in čiščenja sadja in zelenjave. Vodni filtri AQUA KRISTAL® učinkovito odstranijo slab vonj in okus vode, zadržijo motnost, THM, pesticide, ciste Giardia in Cryptosporidium, azbest, težke kovine, svinec, živo srebro, klor in stranske produkte kloriranja, PCB, MTBE…

 2
Na voljo
AQUA KRISTAL® vodni filtri

AQUA KRISTAL® AK20MP, čistilnik za pitno vodo

M120AK20MP
204,96 €
AQUA KRISTAL® »AK20MP« je vrhunski čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno in revitalizirano pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. Priključitev na obstoječo pipo.
 2
Na voljo
Podpultni vodni filtri AQUA KRISTAL®

AQUA KRISTAL® AK20MPR, čistilnik za pitno vodo

M120AK20MPR
334,89 €
AQUA KRISTAL® »AK20MPR« je vrhunski čistilni sistem z revitalizatorjem pitne vode ABG (AquaBioGuard). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno in revitalizirano pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. Priključitev na obstoječo pipo. V vodni filter je vgrajen AK "Triple Action" Multi-Pure MP-10SEE filtrirni vložek, kar...
 2
Na voljo
Priklop z dodatno pipo

AQUA KRISTAL® AK300MP, čistilnik za pitno vodo

M120AK300MP
350,75 €
AQUA KRISTAL(R) »AK300MP« je vrhunski čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
MESEC AQUA KRISTAL® vodni filtri

AQUA KRISTAL® AK300MPR, čistilnik za vodo z revitalizatorjem ABG

M120AK300MPR
678,32 €
AQUA KRISTAL(R) »AK300MPR« je vrhunski čistilni sistem z revitalizatorjem pitne vode ABG (AquaBioGuard). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno in revitalizirano pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
AQUA KRISTAL® vodni filtri

AQUA KRISTAL® AK300MPR-BC, čistilnik za vodo z ABG in BC "Anti-Oxidant Alkaline" modulom

M120AK300MPRBC
801,85 €
AQUA KRISTAL® »AK300MPR-BC« je vrhunski čistilni sistem z »BioCera Antioxidant Alkaline« modulom in revitalizatorjem pitne vode ABG (AquaBioGuard). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno, bazično in revitalizirano pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in...
 2
Na voljo
AQUA KRISTAL® vodni filtri

AQUA KRISTAL® AK30MP, čistilnik za pitno vodo

M120AK30MP
253,15 €
AQUA KRISTAL® »AK30MP« je vrhunski čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
Podpultni vodni filtri AQUA KRISTAL®

AQUA KRISTAL® AK30MPR, čistilnik za vodo z revitalizatorjem ABG

M120AK30MPR
581,33 €
AQUA KRISTAL® »AK30MPR« je vrhunski čistilni sistem z revitalizatorjem pitne vode ABG (AquaBioGuard). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno in revitalizirano pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
MESEC AQUA KRISTAL® vodni filtri

AQUA KRISTAL® AK330MP-N+, čistilnik za pitno vodo

M120AK330MPN
431,58 €
AQUA KRISTAL® »AK330MP-N« je vrhunski čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno in revitalizirano pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
Podpultni vodni filtri AQUA KRISTAL®

AQUA KRISTAL® AK330MPR-N+,čistilnik za pitno vodo z revitalizatorjem ABG

M120AK330MPRN
759,15 €
AQUA KRISTAL® »AK330MPR-N« je vrhunski čistilni sistem z revitalizatorjem pitne vode ABG (AquaBioGuard). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno in revitalizirano pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
AQUA KRISTAL® vodni filtri

AQUA KRISTAL® AK400US UltraSafe, čistilnik za pitno vodo

M120AK400US
378,20 €
AQUA KRISTAL® »AK400US« UltraSafe je vrhunski čistilni sistem, namenjen predvsem za pripravo mikrobiološko varne vode iz deževnice ali lastnega zajetja. Zagotavlja kristalno čisto, svežo, okusno in varno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
AQUA KRISTAL® vodni filtri

AQUA KRISTAL® AK480RW-US-BC (UltraSafe), čistilnik za pitno vodo (za kapnice)

M120AK480RWUSBC
602,68 €
AQUA KRISTAL® »AK480RW-US-BC« je vrhunski čistilni sistem, namenjen predvsem za pripravo pitne vode iz deževnice. »BioCera Antioxidant Alkaline« modul oskrbi vodo z bazičnimi minerali, UltraSafe poskrbi za zaščito pred bakterijami in virusi. Sistem zagotavlja kristalno čisto, svežo, okusno in varno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod...
 2
Na voljo
Filtri v kuhinji (za eno odjemno mesto)

AQUA KRISTAL® AK520UV, čistilnik za pitno vodo z UV dezinfekcijskim sistemom

M120AK520UV
673,44 €
AQUA KRISTAL(R) »AK520UV« je vrhunski čistilni sistem in UV dezinfekcijski sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
Izdelek je dodan na seznam želja