MESEC Triplex "ZK20-I" Pro, vodni filter, priklop 1"F

ASF30150
3830027565230
443,47 €
Z davkom
Vodni filter »MESEC Triplex ZK20-i Pro« učinkovito ščiti vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzročajo nečistoče v vodi. Namenjen je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in čiščenje vode. Več–stopenjski filtrirni sistem MESEC Triplex ZK20-i Pro zagotavlja odlično čiščenje vode. V kombiniranem filtru je zaporedno postavljenih več skrbno izbranih velikih 20" filtrirnih vložkov, ki temeljito očistijo mehanske delce (stopnja filtracije je 5 mcr), mulj, klor, slab vonj ali okus vode. Na prvem filtru je vgrajen izpustni ventil, za enostavno izpiranje nečistoč brez odpiranja filtra.

Vodni filter »MESEC Triplex ZK20-i Pro« učinkovito ščiti vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzročajo nečistoče v vodi.

Namenjen je za montažo na vhodu v objekt,  kot centralni sistem za filtriranje in čiščenje vode.

Več–stopenjski filtrirni sistem MESEC Triplex ZK20-i Pro zagotavlja odlično čiščenje vode. V kombiniranem filtru je zaporedno postavljenih več skrbno izbranih velikih 20" filtrirnih vložkov, ki temeljito očistijo mehanske delce (stopnja filtracije je 5 mcr), mulj, klor, slab vonj ali okus vode.  Na prvem filtru je vgrajen izpustni ventil, za enostavno izpiranje nečistoč brez odpiranja filtra. ;

Opis delovanja:
  • Prva stopnja: MESEC PL-PRO, pralni filter. Ker se filter lahko spere, je odlična zaščita za naslednje stopnje filtrirnih vložkov in jih varuje pred hitro zamašitvijo.
  • Druga stopnja: MESEC mTec globinski filtrirni vložek očisti vodo vseh delcev, večjih od 5 mcr.
  • Tretja stopnja: MESEC BAC-20, specialni čistilni filter z block-carbon aktivnim ogljem, čistilni vložek za izboljšanje okusa in vonja vode ter odstranjevanje organskih onesnaževalcev iz vode.

Komplet vsebuje:
  • Trojno ohišje filtrov Mesec Pro 20", s kovinskim nosilcem. Na prvem filtru je vgrajen izpustni ventil.
  • Priklop v/i: 1" notranji navoj, medeninasti vložki
  • Predfilter: MESEC PL-PRO, pralni filter (koda: M031HS1010)
  • Fini filter: MESEC mTec 5 mcr (koda: M032HS2005)
  • Čistilni filter: MESEC BAC-20, Block Carbon aktivno oglje (koda: M033HS2050)
  • Ključ (koda: A6010010)
  • Navodila za namestitev in uporabo
ASF30150_SLO.pdf

ASF30150_SLO_PDF.pdf

Naloži (157.22k)

Povezani izdelki, pribor

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

Izdelek je dodan na seznam želja