MESEC AQUA KRISTAL® vodni filtri

MESEC AQUA KRISTAL® vodni filtri
AQUA KRISTAL® so izvir popolnoma čiste, zdrave in osvežujoče vode iz domače pipe. Z namestitvijo čistilnega sistema AQUA KRISTAL® odpravimo vse dvome o kakovosti vode, saj je voda primerna za vsa področja uporabe, od pitja, priprave otroških sokov do kuhanja in čiščenja sadja in zelenjave. Vodni filtri AQUA KRISTAL® učinkovito odstranijo slab vonj in okus vode, zadržijo motnost, THM, pesticide, ciste Giardia in Cryptosporidium, azbest, težke kovine, svinec, živo srebro, klor in stranske produkte kloriranja, PCB, MTBE…


Pododdelki
 2
Na voljo
MESEC AQUA KRISTAL® vodni filtri

AQUA KRISTAL® AK300MP, čistilnik za pitno vodo

M120AK300MP
350,75 €
AQUA KRISTAL(R) »AK300MP« je vrhunski čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
MESEC AQUA KRISTAL® vodni filtri

AQUA KRISTAL® AQP-120, filtrirni sistem za pitno vodo

M120AQP120
398,33 €
AQUA KRISTAL® »AQP-120« je vrhunski čistilni sistem za pitno vodo. Na čistilnik je nameščen revitalizator pitne vode ABG (AquaBioGuard). AQP-120 zagotavlja svežo in okusno, kristalno čisto revitalizirano pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
MESEC AQUA KRISTAL® vodni filtri

AQUA KRISTAL® AK480RW-US-BC (UltraSafe), čistilnik za pitno vodo (za kapnice)

M120AK480RWUSBC
602,68 €
AQUA KRISTAL® »AK480RW-US-BC« je vrhunski čistilni sistem, namenjen predvsem za pripravo pitne vode iz deževnice. »BioCera Antioxidant Alkaline« modul oskrbi vodo z bazičnimi minerali, UltraSafe poskrbi za zaščito pred bakterijami in virusi. Sistem zagotavlja kristalno čisto, svežo, okusno in varno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod...
 2
Na voljo
MESEC AQUA KRISTAL® vodni filtri

AQUA KRISTAL® AK400US UltraSafe, čistilnik za pitno vodo

M120AK400US
378,20 €
AQUA KRISTAL® »AK400US« UltraSafe je vrhunski čistilni sistem, namenjen predvsem za pripravo mikrobiološko varne vode iz deževnice ali lastnega zajetja. Zagotavlja kristalno čisto, svežo, okusno in varno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
Podpultni vodni filtri AQUA KRISTAL®

AQUA KRISTAL® AQP-560, filtrirni sistem za pitno vodo

M120AQP560
618,85 €
AQUA KRISTAL® »AQP-560« je vrhunski čistilni sistem za pitno vodo. Na čistilnik je nameščen BC AntiOxidant bazični modul in revitalizator pitne vode ABG (AquaBioGuard). AQP-560 zagotavlja svežo in okusno, kristalno čisto bazično in revitalizirano pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa...
 2
Na voljo
Filtri v kuhinji (za eno odjemno mesto)

AQUA KRISTAL® AK520UV, čistilnik za pitno vodo z UV dezinfekcijskim sistemom

M120AK520UV
673,44 €
AQUA KRISTAL(R) »AK520UV« je vrhunski čistilni sistem in UV dezinfekcijski sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
MESEC AQUA KRISTAL® vodni filtri

AQUA KRISTAL® AK300MPR-BC, čistilnik za vodo z ABG in BC "Anti-Oxidant Alkaline" modulom

M120AK300MPRBC
618,85 €
AQUA KRISTAL® »AK300MPR-BC« je vrhunski čistilni sistem z »BioCera Antioxidant Alkaline« modulom in revitalizatorjem pitne vode ABG (AquaBioGuard). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno, bazično in revitalizirano pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in...
Na voljo
MESEC AQUA KRISTAL® vodni filtri

AQUA KRISTAL® AK30MP, čistilnik za pitno vodo

M120AK30MP
253,15 €
AQUA KRISTAL® »AK30MP« je vrhunski čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
Podpultni vodni filtri AQUA KRISTAL®

AQUA KRISTAL® AK430US UltraSafe, čistilnik za pitno vodo

M120AP430US
480,07 €
AQUA KRISTAL® »AK430US« UltraSafe je vrhunski čistilni sistem, namenjen predvsem za pripravo mikrobiološko varne vode iz deževnice ali lastnega zajetja. Zagotavlja kristalno čisto, svežo, okusno in varno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
Podpultni vodni filtri AQUA KRISTAL®

AQUA KRISTAL® AK30MPR, čistilnik za vodo z revitalizatorjem ABG

M120AK30MPR
398,33 €
AQUA KRISTAL® »AK30MPR« je vrhunski čistilni sistem z revitalizatorjem pitne vode ABG (AquaBioGuard). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno in revitalizirano pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
Podpultni vodni filtri AQUA KRISTAL®

AQUA KRISTAL® AK330MPR-N+,čistilnik za pitno vodo z revitalizatorjem ABG

M120AK330MPRN
576,76 €
AQUA KRISTAL® »AK330MPR-N« je vrhunski čistilni sistem z revitalizatorjem pitne vode ABG (AquaBioGuard). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno in revitalizirano pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.
 2
Na voljo
MESEC AQUA KRISTAL® vodni filtri

AQUA KRISTAL® AK330MP-N+, čistilnik za pitno vodo

M120AK330MPN
431,58 €
AQUA KRISTAL® »AK330MP-N« je vrhunski čistilni sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno in revitalizirano pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.

Izdelek je dodan na seznam želja