MESEC HVP-1100G eKo, hišna vodna postaja

MESEC HVP-1100G eKo, hišna vodna postaja

MESEC HVP-1100G eKo, hišna vodna postaja

Hišna vodna postaja »MESEC HVP-1100G eKo« učinkovito ščiti vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzročajo nečistoče v vodi ter trda in apnenčasta voda. Namenjena je za montažo na vhodu v objekt, kot centralni sistem za filtriranje in nevtralizacijo vodnega kamna. HVP-eKo je kompaktna naprava, skupaj z nosilcem, cevnimi povezavami in tremi ventili (by-pass). Zato je montaža hitra in enostavna.

HVP-E-14110

714,92 € z DDV

Dodaj v košarico

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 71 Bonus "Kapljice zvestobe". Vaša košarica bo dobila skupaj 71 Bonus "Kapljice zvestobe" ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 14,20 €.

Več podatkov

Hišna vodna postaja »MESEC HVP-1100G eKo« učinkovito ščiti vodovodno napeljavo, sanitarne armature in opremo pred poškodbami, ki jih povzročajo nečistoče v vodi ter trda in apnenčasta voda.

Namenjena je za montažo na vhodu v objekt,  kot centralni sistem za filtriranje in nevtralizacijo vodnega kamna. HVP-eKo je kompaktna naprava, skupaj z nosilcem, cevnimi povezavami in tremi ventili (by-pass). Zato je montaža hitra in enostavna. ;

Več–stopenjski filtrirni sistem MESEC Triplex ZK10-i zagotavlja odlično čiščenje vode. V kombiniranem filtru je zaporedno postavljenih več skrbno izbranih filtrirnih vložkov, ki temeljito očistijo mehanske delce (stopnja filtracije je 5 mcr), mulj, klor, slab vonj ali okus vode.
»Gamma Special« je učinkovit  nevtralizator  vodnega kamna in korozije, ki fizikalno (brez uporabe kemičnih sredstev ali soli), vpliva na raztopljen kalcijev hidrogenbikarbonat v vodi (vodni kamen) in s tem preprečuje nalaganje vodnega kamna v ceveh, na grelcih, prhah, sanitarnih armaturah ipd.
»Gamma Special« ne spreminja trdote vode. Spreminja fizikalne lastnosti raztopljenih mineralov v vodi, tako da se ti ne lepijo več med seboj. Deluje na principu magnetnega polja visoko energetskih trajnih neodimskih magnetov (> 14.000 G). Za delovanje ne potrebuje električnega napajanja.

Čiščenje oziroma odstranjevanje vodnega kamna, ki običajno zahteva veliko truda in časa ter agresivna sredstva bo olajšano, saj boste z vgradnjo naprave »MESEC HVP eKo« vodo temeljito prečistili in preprečili formiranje trdovratnih oblog vodnega kamna.

Dobri razlogi za vgradnjo MESEC HVP eKo:

5 LET GARANCIJE
 • Uporaba kvalitetnih in preverjenih materialov. Zaupanje v kvaliteto in delovanje MESEC HVP smo okrepili z EKSKLUZIVNO 5 LETNO GARANCIJO.

PROJEKTIRANO in SESTAVLJENO v SLOVENIJI
 • Preverjena kvaliteta in izvor komponent
 • Zagotovljena strokovna montaža in servis

Sestavni deli naprave:
 • MESEC Triplex ZK10-i Pro, kombinirani filtrirni sistem (skupaj s filtrirnimi vložki)
 • Gamma Special 3/4", nevtralizator vodnega kamna in korozije
 • Kovinski nosilec, cevne povezave s tremi ventili, montaža v by-pass načinu - omogoča enostavno vzdrževanje in menjavo filtrirnih vložkov
 • Ključ za lažje odpiranje filtrov
 • Navodila za namestitev in uporabo

Datoteke za prenos

Povezani izdelki, pribor

 • MESEC PL-PRO, 9"3/4...

  Specialni PL Pro gubani mehanski filtrirni vložek s površinsko filtracijo. Zaradi velike površine filtra omogoča filtracijo večje količine mehanskih delcev....

  18,79 €
  Dodaj v košarico
 • MESEC mT-CA-KDF 9"3...

  Specialni kombinirani čistilni filter z aktivnim ogljem in KDF medijem, za izboljšanje okusa in vonja vode ter odstranjevanje organskih onesnaževalcev iz vode....

  50,33 €
  Dodaj v košarico
 • Filtrirni vložki, s...

  Set filtrirnih vložkov za redno letno servisno vzdrževanje sistema MESEC Triplex ZK-10, ZK-10-i, HVP-10-eKo Prvi vložek: MESEC PL-PRO Specialni PL Pro gubani...

  84,73 €
  Dodaj v košarico

4 izdelkov v isti kategoriji: