Filter za prho FHSH-4K, kromiran

Filter za prho FHSH-4K, kromiran

Filter za prho FHSH-4K, kromiran

Za bolj zdravo kožo in svileno sijoče lase! Filter za prho FHSH učinkovito odstrani klor, prepreči razvoj bakterij, čisti in aktivira vašo vodo pri prhanju! Zakaj filter za prho? Vsakič, ko se tuširamo z vodo, ki je klorirana, onesnažena s kemikalijami in drugo umazanijo in polna trdnih mineralov, so naša koža, lasje in oči izpostavljeni njihovemu učinku. Uživajte v prednostih, ki jih ponuja FHSH filter za prho! Nega kože Klor v vodi povzroča suho kožo. Filter za prho klor iz vode odstrani, zato bo Vaša koža mehka in gladka. Znebili se boste suhe kože in preobčutljivosti lasišča. Nega lasišča in las Odstranimo klor, ki povzroča suhe in razcepljene konice las ter zbledelost barve. Zdravje Pri tuširanju z vročo klorirano vodo vdihavamo klorove hlape, kar škoduje zdravju. S filt

EC-1010015

20,74 € z DDV

Dodaj v košarico

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Bonus "Kapljice zvestobe". Vaša košarica bo dobila skupaj 2 Bonus "Kapljice zvestobe" ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,40 €.

Več podatkov

Za bolj zdravo kožo in svileno sijoče lase!

Filter za prho FHSH učinkovito odstrani klor, prepreči razvoj bakterij, čisti in aktivira vašo vodo pri prhanju!

Zakaj filter za prho?
Vsakič, ko se tuširamo z vodo, ki je klorirana, onesnažena s kemikalijami in drugo umazanijo in polna trdnih mineralov, so naša koža, lasje in oči izpostavljeni njihovemu učinku.
Uživajte v prednostih, ki jih ponuja FHSH filter za prho!
Nega kože
Klor v vodi povzroča suho kožo. Filter za prho klor iz vode odstrani, zato bo Vaša koža mehka in gladka. Znebili se boste suhe kože in preobčutljivosti lasišča.
Nega lasišča in las
Odstranimo klor, ki povzroča suhe in razcepljene konice las ter zbledelost barve.
Zdravje
Pri tuširanju z vročo klorirano vodo vdihavamo klorove hlape, kar škoduje zdravju. S filtrom za prho se ne boste več izpostavljali škodljivim onesnaževalcem.

Ohišje filtra: ABS
Materiali za čiščenje vode: Aktivno oglje in KDF
Področje uporabe - temperatura vode: 4 - 60°C.

Čistilni vložek ob povprečni uporabi zadošča za 6 mesecev uporabe.
Koda za nadomestni vložek: EC-1010020

6 izdelkov v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: