MESEC RO-H SMART-LED Superior, Reverzno osmozni čistilnik pitne vode

MESEC RO-H SMART-LED Superior, Reverzno osmozni čistilnik pitne vode

MESEC RO-H SMART-LED Superior, Reverzno osmozni čistilnik pitne vode

MESEC RO-H SMART-LED Superior je 5 stopenjski RO sistem, ki je v prvi vrsti namenjen domači uporabi. Sistem je opremljen z LED kontrolno enoto, ki nadzira delovanje sistema z kvaliteto točeno vode ter izpiranjem membrane ter tako zagotavlja maksimalno kvaliteto vode kot tudi odlično zaščito pred morebitnimi napakami. Dodatno črpalka mu omogoča delovanje tudi ob nižjem tlaku ali višji porabi vode (za 4 in več članske družine). Poleg tega ima tudi elektromagnetni ventil za izpiranje membrane, ter tako podaljšuje njeno življenjsko dobo.

M140RO090

357,00 € z DDV

Dodaj v košarico

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 35 Bonus "Kapljice zvestobe". Vaša košarica bo dobila skupaj 35 Bonus "Kapljice zvestobe" ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 7,00 €.

Več podatkov

MESEC RO-H SMART-LED Superior je 5 stopenjski RO sistem, ki je v prvi vrsti namenjen domači uporabi. Sistem je opremljen z LED kontrolno enoto, ki nadzira delovanje sistema z kvaliteto točeno vode ter izpiranjem membrane ter tako zagotavlja maksimalno kvaliteto vode kot tudi odlično zaščito pred morebitnimi napakami. Dodatno črpalka mu omogoča delovanje tudi ob nižjem tlaku ali višji porabi vode (za 4 in več članske družine). Poleg tega ima tudi elektromagnetni ventil za izpiranje membrane, ter tako podaljšuje njeno življenjsko dobo. ;
RO sistemi po zaslugi aktivnega oglja in polprepustne membrane odstranjujejo vse vrste vodnih kontaminantov: klor, in klorove spojine (npr. trihalometane), obarvanost vode, težke kovine (npr. :svinec), vse vrste pesticidov kot tudi nitrate in nitrite ter v vodi raztopljene minerale.

Sistem vsebuje:
Kompaktno ohišje z nosilcem in vsemi cevnimi povezavami
Predfiltre (mehanske filtre in filtre z aktivnim ogljem)
RO membrano 75 gpd
Post filter (aktivno oglje)
Avtomatski elektromagnetni ventil za izpiranje membrane
Avtomatski mehanski zaporni ventil za upravljanje delovanja
Omejilec pretoka odpadne vode
12 Litrov jekleni rezervoar za zbiranje RO vode z ventilom
Kromirano dodatno pipico za točenje vode
Dodatno kompaktno RO črpalko z zaščito proti suhemu teku
LED kontrolno enoto z alarmom v primeru napak.

2 izdelkov v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: