Vodni filter za deževnico Hydra Rainmaster TRIO, priklop 1''

Vodni filter za deževnico Hydra Rainmaster TRIO, priklop 1''

Vodni filter za deževnico Hydra Rainmaster TRIO, priklop 1''

Trojni vodni filter za deževnico HYDRA RAINMASTER TRIO je enostavna rešitev za filtracijo deževnice. V prvi posodi filtra je nameščen mehanski vložek filtra 90 mcr . Posoda filtra ima na dnu nameščeno pipico za izpiranje trdnih delcev v vodi. S pomočjo povratnega izpiranja podaljšamo življenjsko dobo mehanskega vložka filtra, vzdrževanje je hitrejše in enostavnejše. Mehanski vložek filtra zadrži vse trdne delce v vodi, ki so večji od 90 mikronov.

ATRA6095184

129,00 € z DDV

Dodaj v košarico

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 12 Bonus "Kapljice zvestobe". Vaša košarica bo dobila skupaj 12 Bonus "Kapljice zvestobe" ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 2,40 €.

Več podatkov

Trojni vodni filter za deževnico HYDRA RAINMASTER TRIO  je enostavna rešitev za filtracijo deževnice.

V prvi posodi filtra je nameščen mehanski vložek filtra 90 mcr . Posoda filtra ima na dnu nameščeno pipico za izpiranje trdnih delcev v vodi. S pomočjo povratnega izpiranja podaljšamo življenjsko dobo mehanskega vložka filtra, vzdrževanje je hitrejše in enostavnejše. Mehanski vložek filtra zadrži vse trdne delce v vodi, ki so večji od 90 mikronov. ; Priporočana menjava vložka na 24 mesecev.
V drugi posodi filtra je nameščen specialen Sanic mehanski vložek filtra 25 mcr. Priporočana menjava vložka na šest mesecev.
V tretji  posodi filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CB 10 mcr in je namenjen za zaščito vode proti organskim onesnaževalcem, izboljša vonj in okus vode in hkrati zadrži vse trdne delce, ki so večji od 10 mikronov. Priporočana menjava vložka na šest mesecev.

Kot sestavni del so priloženi še : ključ filtra, stenski nosilec filtra in vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra.

Vhod/izhod  1"
Višina:  315 mm.
Filtrirni vložek: tip SX.
Max.del. temp.: 45 stopinj C.
Max. del. tlak: 8 barov.

Povezani izdelki, pribor

  • Mehanski FA filtrir...

    Mehanski vložek filtra za vodni filter polipropilen - pleteni 25 mcr Mehanski filtrirni vložek iz polipropilena zadrži mehanske delce, ki so večji od 25 mikronov....

  • Kartuša CPP 10'' Sa...

    SANIC® filtri v Microban antimikrobsko zaščito delujejo z neprestanim bojem proti bakterijskim gojiščem, s ciljem podaljšanja življenjske dobe izdelka. Microban...

3 izdelkov v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi: