MESEC AUV-POU, vodni filtri v kombinaciji z UV dezinfekcijo vode 2 izdelkov

MESEC AUV-POU, vodni filtri v kombinaciji z UV dezinfekcijo vode

Kompaktni čistilni sistem za pitno vodo z VIQUA UV dezinfekcijskimi sistemi. Sistemi so predvsem namenjeni za kapnice, lastna zajetja in vodovodne sisteme. S kombiniranimi sistemi na enem odjemnem mestu vodo filtriramo in z UV dezinfekcijskim sistemom zagotovimo mikrobiološko neoporečno vodo.

 • Na zalogi

  AQUA PRIME AP520UV, čistilnik za pitno vodo

  AQUA PRIME »AP520UV« je vrhunski čistilni sistem, namenjen predvsem za pripravo mikrobiološko varne vode iz deževnice ali lastnega zajetja. Zagotavlja čisto, svežo, okusno in varno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa in pribor za hitro in enostavno montažo.

  AQUA PRIME »AP520UV« je vrhunski čistilni sistem, namenjen predvsem za pripravo...

  AQUA PRIME »AP520UV« je vrhunski čistilni sistem, namenjen predvsem za pripravo mikrobiološko varne vode iz deževnice ali lastnega zajetja. Zagotavlja čisto, svežo, okusno in...

 • Na zalogi

  AQUA KRISTAL® AK520UV, čistilnik za...

  AQUA KRISTAL(R) »AK520UV« je vrhunski čistilni sistem in UV dezinfekcijski sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjen je za montažo v kuhinji, pod kuhinjskim koritom. V kompletu je kvalitetna iztočna pipa AK15 in pribor za hitro in enostavno montažo.

  AQUA KRISTAL(R) »AK520UV« je vrhunski čistilni sistem in UV dezinfekcijski sistem za...

  AQUA KRISTAL(R) »AK520UV« je vrhunski čistilni sistem in UV dezinfekcijski sistem za pitno vodo (POU). Zagotavlja kristalno čisto, svežo in okusno pitno vodo. Namenjen je za...